A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

10 ok, amiért elsős gyermekednek ergobag iskolatáskát vegyél

2023.02.20 21:34
10 ok, amiért elsős gyermekednek ergobag iskolatáskát vegyél

Kevés az időd és eleged van abból, hogy nem ismered ki magad a hazai iskolatáska piacon? Szeretnél egy olyan táskát, melyet gyermeked évekig használ, mellyel óvod gyermeked gerincét és véded környezeted? A cikk 10 pontban áttekinti, miért jó választás az ergobag iskolatáska.

1, Állítható háttámla
Gyermeked az alsó osztály folyamán 15-25 cm-t nő. Pontosan tudod, hogy ruhája, polói sem bírnak ki két szezont. Az ergobag iskolatáska állítható háttámlája miatt a táska együtt nő a gyermekkel 1-1,5m testmagasság között. ( részletesebben ITT>>)

2. Szellőző hátrész
Az iskola ideje alatt a kinti hőmérséklet -5 és 25 fok között lehet, évszaktól függően. Ahhoz, hogy kényelmes viselet legyen gyermekednek a táska, az ergobag levegőző hátrészt alakított ki, így komfortossá teszi a viseletet télen és nyáron is, függetlenül a hőmérséklettől.

3. Széles derékcsat
Az ergobag iskolatáska a túrhátizsákok szisztémájára lett kialakítva. A széles derékcsat leveszi a terhet a gyermek gerincéről, és áthelyezi a stabilabb csípő részre.

4. Mellkas csat
A gyermekek körében igen gyakori a gerincferdülés, melynek egyik oka, hogy a gyenge csontozat erőteljes plusz terhet kap egy normál iskolatáskától, melyet sokszor csak az egyik vállán hord. Az ergobag iskolatáska mellkas csatja meggátolja a vállpántok leesését a vállakról, és így támogatja a gyermek megfelelő testtartását is.

5. Belső rekesz
Az ergobag iskolatáska több belső rekesszel is rendelkezik, mely segít gyermekünknek, hogy rendezettebben tegye el az iskolatanszereket a táskába, és ezáltal könnyebben találja meg a tanszereket. A több belső rekesz mellett az egyik tépőzárral is kivehető.

Az első, cippzáros rekeszben lett kialakítva a hely az uzsonnásdoboznak és az ivókulacsnak. Sokan kérdezik, miért nem a két oldalán található ez a hely? Az ergobag gyártó Fondof GmbH szakemberekkel elemezte gyermekeink mozgását, és arra a következtetésre jutott, hogy kisebb gyermekek nagyobb karlendítéssel sétálnak. Ha az oldalán lenne egy-egy rekesz, ezt a mozgást korlátozottan tudná elvégezni. Így került ez a rekesz - hasonlóan több német iskolatáskához - a táska első részéhez.
A helyes bepakolás lépései itt találhatóak>>
kiegészítő ergobag füzetboxok itt>>

6. Biztonság
Az ergobag iskolatáska kiemelten sok biztonsági csíkkal van ellátva, hozzájárulva ahhoz, hogy gyermekünk, aki 3.-4. osztályban sokszor egyedül megy haza, biztonságban haza is érjen. Ezenkívül több limitált modell anyagában is tartalmaz extra fluoreszkáló mintát, mely még inkább láthatóvá teszi gyermekünket az utcán hajnalban vagy szürkületben.

7. Design marticák
Gyermekünk izlése évek alatt sokat változik. Ha 6 évesen ragaszkodott a hercegnős iskolatáskához, akár 1 év múlva el sem tudja képzelni, hogy a 2. osztályt hercegnős iskolatáskával kezdje el. Az ergobag Kletties matricák emiatt praktikusak, hiszen tépőzárral könnyen levehetőek, és kicserélhetőek. Ráadásul nem csak 2 dimenziós, de 3 dimenziós, LED villogókkal ellátott vagy "mozgó" figurás matricákat is találtok, mely kedves ajándék is lehet Gyereknapra is.

8. Kiegészítők az elsős iskolatáska szettekhez ( modelltől függően)
Az ergobag iskolatáska gyártója több kiegészítővel is ellátja az iskolatáskákat.
1. A töltött tolltartó praktikus elrendezésű, LYRA ceruzákkal, grafittal van feltöltve. A ceruzák ergonomikus kialakításúak, ráadásul vannak vastagabbak és vékonyabbak is.
2. Az ergobg tornazsák fontos kiegészítője a szettnek. Akár kisebb kirándulásra is magával viheti gyermekünk, ugyanakkor kis csattok gondoskodnak arról, hogy könnyen az iskolatáskára tudja csatolni, így marad szabadon mind a két keze.

Az iskolatáska szett kiegészítői mellett több hasznos és praktikus kiegészítőt is kínálunk.

  •  emeletes tolltartó: Könnyen futó cipzárai teszi könnyebbé gyermekünknek a használatát. Az ergobag emeletes tolltartó is Lyra írószerekkel van feltöltve (filctollak, színes ceruzák, grafit ceruza stb)
  •  sporttáskák: Ha gyermekünk külön sportórára jár, érdemes egy nagyobb sporttáskát is beszerezni. Az ergobag sporttáskák több rekeszt is tartalmaznak, ráadásul hátra is felvehetőek.

9. Újrahasznosítás
A mai világban fontos szerepet kap az újrahasznosítás. Az ergobag iskolatáskák, tornazsákok, sporttáskák, tolltartók 100% PET palack újrahasznosított termékek. 

10. 3 év garancia
A gyártás során több ellenőrzésen is átesnek az iskolatáskák. Német precizitás miatt a gyártó úgy gondolja, hogy az átlag 2 éves garancia mellett plusz 1 évet is vállal. 

Reméljük az előző 10 érv meggyőző volt és Ön is úgy gondolja, hogy a legjobb választás lesz elsős gyermekének az ergobag iskolatáska.

Elsős iskolatáskák ITT>>