A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

Ilyen a jó tini táska

Zsófi
2023.03.14 14:41
Ilyen a jó tini táska

Legutóbbi cikkünkben összeszedtük azokat a jeleket, amikor valami nem stimmel a hátizsákkal. Ha magadra ismertél figyelj, hiszen most abban segítünk, hogyan találhatod meg a számodra legmegfelelőbb iskolatáskát.

Mivel ez a darab évekig hű társad lesz a mindennapokban és gerinced, izomzatod, ízületeid igénybevételét is jelentősen meg tudja határozni, érdemes rászánni az időt a válogatásra.

Egy jó tanács: Felejtsd el a félvállas tákákat! Tudom, elsőre nem győzött meg ez az ötlet, de hidd el, hosszú távon megéri! Mi másba érné meg legjobban befektetni, ha nem az egészségedbe? El sem tudod képzelni mennyire fontos, hogy szimmetrikus kialakítású darabot viselj, melynek pántjai legalább 5-5 centiméter szélesek és béleltek.

Az iskolatáska mérete akkor megfelelő, ha a vállad vonalától a medencecsontodig ér, széltében pedig nem haladja meg a mellkasod szélességét. Figyelj rá, hogy pontosan illeszkedjen a hátad és a gerinced vonalához. Egy igazán jó minőségű táska a saját lábán is képes megállni és nem rogy össze azonnal, ahogy leteszed.

Sajnos mindig előfordulhatnak kisebb balesetek így érmes szem előtt tartani, hogy könnyen tisztítható legyen. Sőt, sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, ha olyan táskát vásárolsz, melynek külső részén palacktartó is van.

Bár elősre nem tűnik fontos kritériumnak, de a nagy melegben garantáltan áldani fogod az eszed, ha jól szellőző darabot veszel.   

Plusz egy tipp: Legyen külön rekesze az apróságoknak, így nem kell a buszmegállóban kipakolni mindent egy kulcscsomóért, diákigazolványért.

Az ergobag iskolatáskát mely kitűnő választás itt találod.