A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

Satch Pack, az ergonomikus felsős iskolatáska

2023.02.17 20:12
Satch Pack, az ergonomikus felsős iskolatáska

Miért fontos kamasz gyermekünknek egy maximális ergonomiával kialakított iskolatáska? Hogyan lehet az iskolatáskát hátizsákká alakítani? Milyen plusz funkciói vannak a táskának? A cikk ezekre a kérdésekre is választ ad.

1. Satch Pack ergonomikus felsős iskolatáska hát kialakítása 
Kamasz gyermekünk testmagassága a felsős osztályokban és középiskolában nagyot változik. A Satch Pack iskolatáska és a Satch Sleek hátizsák is állítható háttámlával rendelkezik 1,4-1,8m testmagasság között. Az állítást könnyedén elvégezhetjük, így harmónikusan illeszkedik gyermekünk hátához. 

A hátrész levegőző anyagának köszönhetően praktikus viselet bármely évszakban.

2. Derékcsat és mellkas csat
Habár a derékcsat levehető, mégis úgy gondoljuk, hogy nagyobb teher cipelése esetén, ez a rész a táskának a "lelke". Leveszi a terhet a gerincoszlopról, és a stabilabb csípőre helyezi át. Pont, mint a túrahátizsákoknál. Ezenkívül a mellkas csat nem engedi a vállpántok leesését.

3. Belső rekeszek  

A táskának 2 nagyobb, illetve egy kisebb része van. Ez utóbbiban van hely a telefon, airpod, igazolványok tárolására is. A nagyobb részben könnyen elférnek a könyvek, füzetek.  A több rekesz biztosítja az átláthatóbb pakolást.

A táska 30 literes, melyet megtöltve tökéletesen megfelel egy 10-16 éves kamasz gyermek teherbírásához.

4. Swap cserélhető pánt
A Satch Pack fejlesztői figyeltek arra, hogy a tinik szeretik az egyedi, saját maguk által kialakított designt. Így 2023-as modelleken már cserélhető pántok vannak, így hangulattól, stílustól függően, kiválaszthatják a nekik megfelelő pántokat és könnyen kicserélhetik a táskán.
A swap pántok elérhetőek itt >>

5. Ökológiai lábnyom
A Satch Pack gyártója kiemelten nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A táska 100% újrahasznosított termék. Egy darab Satch Pack táska előállításához 20 darab 0,5 literes PET palackot hasznosítottak újra.

2023-as modellek elérhetőek ITT>>