A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

Olvasást segítő játékok - Már iskolás a gyermekem

Niki
Niki
2023.01.31 01:23
Olvasást segítő játékok - Már iskolás a gyermekem

Nem kell elkeseredni, ha gyermekünk olvasási nehézségekkel küzd. Számos lehetőség van a magyar játékpalettán, mellyel játékosan segíthetünk a nehézségek leküzdésében.

1, Vésike - Betűépítő játék

A kirakó kártyákon az ABC betűinek hívóképe és a kezdőbetűk sémarajza látható. Ezen próbálgathatja a gyermek, hogyan tudja kirakni a betűt az építőelemekből. Az elemkészletből egyszerre csak egy betű kirakására van mód. Az előzőleg kirakott betűből kell visszavenni azt az elemet, melyre a következő betű építésénél szükség van. Így a gyermek megtapasztalhatja, melyek a jellegzetes formaalkotó elemek, melyek az azonos elemrészek a különböző betűkben. Cselekvés közben a saját mozdulataiból érti meg a gyermek, hogy egy elem irányának a megváltoztatása más betűt eredményez.. A gyermek játék közben megtapasztalhatja a különböző betűk közötti logikai összefüggéseket is. 
Megvásárolható : holnembolt.hu

2, Piccolo : Szótagoló - Szótagolló
A készlet az alábbi témákat dolgozza fel: betűismeret nélküli szótaganalízis, szótagazonosítás, csoportosítás, fonématudatosság, hallási figyelem fejlesztése, szótagolás gyakorlás.
Megvásárolható : holnembolt.hu

3, Tökmagok - Betűző Kártyajáték
A játékot többféleképen lehet játszani. 1. Szókirakó - Betűkből szavakat lehet kirakni. 2. Betűrabló - Szavakat lehet kirakni a betűből. 
Megvásárolható : pagony.hu

4, Varázsbetű Programcsalád
Komplex program ( nehézségi szintekkel, játékokkal ), mely segít a szülőnek az otthoni gyermekkel történő gyakorlásban. Kiemelten ajánlott diszlexia kezelése esetén, sőt angol nyelven is elérhető a termék. Ráadásul 4 napos ingyen kipróbálási lehetőséggel!
Magvásárolható : varazsbetu.hu