A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

A Föld Napja és a satch táska

Niki
Niki
2023.01.31 01:02
A Föld Napja és a satch táska

Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért.

Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.

Magyarország 1990-ben csatlakozott a mozgalomhoz. Egyszerű cselekedetekkel  jobbá és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot. Elég, ha csak odafigyelünk cselekedeteinkre és azok következményeire. Ha minden nap teszünk valami apróságot, tudatosan választunk, vásárolunk, közlekedünk, döntünk stb. környezetünk fenntarthatósága érdekében, máris tettünk valamit a változásért. 
​Néhány konkrét cselekvés :

- Vásárlásnál vigyél többször felhasználható táskát!
- Kerüljük a háztartásunkban a felesleges vegyszereket : használjunk helyette szódabikarbonát vagy ecetet !
- Használjunk újrahasznosított anyagból készült használati termékeket : írószerek, ruhák, játékok között is válogathatunk ma már ! Az ergobag és a satch táskák is PET palackból készülnek, melynek a jele : 

Képtalálat a következőre: „újrahasznosított PET palack piktogram”

​forrás : http://fna.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: ergonómia praktikusság