A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

Nyári szabadságolások miatt a szállítási idő olykor 2-5 munkanap is lehet!
Köszönjük türelmét!

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

Miért jó az ergobag tolltartó ?

Niki
Niki
2023.01.31 00:40
Miért jó az ergobag tolltartó ?

Az iskolatáska mellett a legfőbb iskolai felszerelés a tolltartó. Nagy választék található a piacon, de nézzük meg milyen szempontok miatt ajánljuk az Ergobag tolltartót!

ÁTLÁTHATÓ - KÖNNYŰ - PRÉMIUM MINŐSÉGŰ

  • Az ergobag tolltartó átlátható ! Háromféle formavilágban is kapható, így a szülő a funkciót és a gyermek ízlését figyelembe tud dönteni az emeletes, szimpla vagy a feltekerhető írószertartó között.
  • Az ergobag tolltartó könnyű ! Pont annyi ceruzát és egyéb írószert tartalmaz, mint amennyire szükség van a gyermeknek. Így nem nehezebb a szükséges méretnél.
  • Az ergobag normál tolltartó kiváló minőségű írószereket tartalmaz ! A tolltartóban Lyra márkájú színes ceruza - vékonyabb, háromszög alakú  , illetve színes ceruza - vastagabb, háromszög alakú található. Kiváló minősége miatt nemcsak élmény a rajzolás, hanem az alsós gyermeknek könnyebb a ceruzafogása.
  • Mindennek meg van a helye! Nemcsak a ceruzáknak van helye, hanem belefér a tolltartóba ( a normál és az emeletesbe) a radír, hegyező és vonalzó is. Ráadásul a hegyezőnek van egy kis tartálya, amivel a gyermek órák alatt is - külön piszok nélkül - elvégezheti a ceruza hegyezését!
  • A tolltartók, ahogy az iskolatáskák is, 100% újrahasznosított PET palackból készült, mellyel véded a környezetet!
     

Normál tolltartók ITT>>    |  Emeletes tolltartók ITT>>   |   Összetekerhető , wrap tolltartók ITT>>