A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

Iskolatáska lányoknak? Iskolatáska fiúknak? Ergobag iskolatáska

Niki
Niki
2023.01.31 00:11
Iskolatáska lányoknak? Iskolatáska fiúknak? Ergobag iskolatáska

Az Ergobag ergonomikus iskolatáskánál a designerek gondoskodtak arról, hogy 10 táskából 6 táska gyorsan átalakítható legyen a nemek  ( fiúk-lányok) között!  Mégis hogyan történhet ez ? A cikk erre a kérdésre ad választ !

A fiúk a kéket, a lányok a rózsaszínt szeretik

Még mielőtt megszületnek gyermekeink, már elkezdődik a kisszobájuk színének kiválasztásával, majd a gyerekruhák vételénél. Ugyanakkor ahogy cseperednek, pontosan megtanulják elmondani, milyen színű táskát, cipőt, babát , autót szeretnének kapni. És ez a választás nem mindig felel meg a társadalmilag elvárt „tipikus fiús” vagy „tipikus lányos „ színektől, formáktól !

Mi történik akkor, ha egy kisfiúnak a kedvenc plüssállata nem a dinó, hanem egy kisnyuszi ? Régebben meg kellett győzni az anyukának a gyermekét, hogy inkább a dinó figurás táskát válassza , hiszen az a fiúsabb kinézetű. Mindenesetre a legtöbb „kisállatos” mintájú táska csupa lányos színekben volt , mint például lilában, rózsaszínben vagy türkizben. A legtöbb szülő pontosan tudta, hogy egy kisfiút kicsúfolnak lányos kinézetű táskával.

A másik fontos tényező volt régebben az iskolatáska választásnál, hogy „divatos „ mintájú legyen. A divat viszont évről évre változik. Míg az egyik évben a gyerekek a dínókat vagy a tündéreket szeretik , a másik évben már a versenyautókért vagy a lovakért rajonghatnak .

Szerencsére 10 Ergobag táskából 6 könnyedén átalakítható fiús modellből lányossá, vagy fordítva.