A legnagyobb választék  és    iskolaszerekből.

 Kérdésed van? Hívj minket! +36204897128
 Látogass el budaörsi üzletünkbe! 
Budaörs, Budapesti út 61-63.
 Tudj meg többet az iskolatáskáról ITT>>

Blog

5 ok, amiért érdemes ergonomikus iskolatáskát választani

Zsófi
2023.03.03 11:24
5 ok, amiért érdemes ergonomikus iskolatáskát választani

„Nagyobb a táska, mint a gyerek!”- Hányszor halljuk még ma is ezeket a mondatokat! Bizony már egy első osztályos gyermek is óriási súlyokat cipel a hátán, ami igen megviselheti a gerincoszlopot. Többek között ezért fontos rendkívül kímélő és jó minőségű táskát választani. Milyen előnyei vannak még az ergonomikus iskolatáskának? Ezeket gyűjtöttük most össze.

  1. Az ergonomikus iskolatáskák megfelelően oszlatják el a súlyt a diákok hátán és vállán, ezzel csökkentve a gerinc- és izomproblémák kockázatát. Minimalizálják a hát, a vállak, a nyak és a derék terhelését, lehetővé téve a megfelelő testtartást. Csökkentve a gerincferdülés, a hát-és nyakfájás kockázatát.
  2. Segítik a stabil tartást, hiszen szivacsos vállpántokkal és mellkasra erősített zsanérokkal vannak ellátva.
  3. Kialakításuknak köszönhetően több rekesszel rendelkeznek, mint egy átlagos táska.  Így könnyebben és egyszerűbben hozzá lehet férni a füzetekhez, könyvekhez, tolltartóhoz és más fontos dologhoz.
  4. Különböző méretekben, színekben, és díszítéssel is kaphatóak, így minden diák megtalálhatja a személyiségéhez leginkább passzoló táskát. 
  5. Kitűnő minőségének köszönhetően igazán hosszú élettartammal rendelkeznek, így a családban több gyermek is örömmel tudja használni. 

Az ergobag iskolatáskákat, mely kitűnő választás itt találod.