Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik iskolatáska szín milyen személyiséget takar? - Lányos színek

Melyik iskolatáska szín milyen személyiséget takar? - Lányos színek
Érdekes szempont egy táska választás esetén, hogy gyermekünknek melyik a kedvenc színe. Vajon milyen személyiségű gyermekünk, ha pink vagy kék színű táskát választ, vagy meg kell- e ijednünk, ha fekete színű táska tetszik lurkónknak?

 

Pink iskolatáska

A pink általában anya típusú személyiséget jelez, többnyire szelíd és kedves, olyan, akinek fontos a biztonság és a védelem. A pinket kedvelő gyermeknek különösen szükségük van a szeretetre. Néha határozatlanok, de szeretteiket bármi áron megvédik.

 


Lila iskolatáska

Aki a lilát kedveli, arra leginkább az egyediség jellemző. Érzékeny, ugyanakkor szellemes is. Temperamentumos, de sokszor zárkózott, ha félreértik, szarkasztikussá válhat. A művészetekre nagyon fogékony, amit az érzékenységének és a kreativitásának köszönhet. Környezetével türelmes.

 

 

 

Türkiz iskolatáska

Komplex, ötletes és eredeti személyiségre utal. Nem sajnálja magát, a kemény munka számára nem akadály. Személyisége nyugodt és csendes, ritkán szólal meg, de ha igen, akkor kreatív ötleteivel azonnal kitűnik.

 

 


Kék iskolatáska

A kék árnyalatait kedvelő személy nyugodt, együttérző és gondoskodó, aki ugyanakkor hűséges és kitartó. Gyakran jellemző rá, hogy túlaggódja a dolgokat, és bizalmatlan az újdonságokkal szemben. Többnyire konzervatív, sokszor pedig egyenesen befelé forduló.

forrás: eltern.de, life.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: tanulási tippek iskolakezdés