Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ergobag iskolatáska: Bluesign tanúsítványt kapott!

Az ergobag iskolatáska: Bluesign tanúsítványt kapott!

A Bluesign System egy olyan precíz és szigorúan kidolgozott szabályrendszert jelent, mely biztosítja, hogy a jellel ellátott termékek garantáltan mentesek az ártalmas anyagoktól.

Az ergobag, Affenzahn és Satch termékek 2020-tól rendelkeznek ezzel a tanúsítvánnyal. Miért fontos ez a tény a vásárlónak?  Erre keresi a választ a cikk!

 A Bluesign rendszer nemcsak a végtermék fázisban, hanem már sokkal hamarabb, az alapanyagoknál teszteli az összetételt kémiailag. Ez a tény nem csak azt eredményezi, hogy a termék készítői kémiailag biztonságos körülmények között dolgozhatnak, hanem ellenőrzi a fenntartható használatát a víznek, gáznak és áramnak is.

Képtalálatok a következőre: bluesign system 
A Bluesign termékek jele

A Bluesign rendszert,  más hasonló rendszerektől az különbözteti meg, hogy a termék vizsgálatát nem csak a végfázisban nézi, hanem a kezdeti feldolgozástól.
A termék vásárlójának egy olyan tanúsítványt nyújt a rendszer, mely biztosítja, hogy a termék megvásárlásával minimálisra csökkentette a termék "ökolábnyomát", így hozzájárult egy fenntarthatóbb környezethez.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: biztonság ergonómia